Inilah makan tengahari hari ini. Pajeri terung, ikan keli goreng, goreng berlada telur dan ikan jeruk gelama yang digoreng dengan hirisan cili padi dan sedikit bawang.
Makanan macam ini tidak boleh selalu makan. Bukan apa....menambah2 nasinya. Nanti bertambah gemuklah badan ini.
Selamat menjamu selera.....kepada Farah, makan ubat supaya cepat "kebah" dari demam tu.....
Salam
ReplyDeleteIkan patin masak tempoyak mana? berpeluh makan ni...hehe...
Ha ha ha....masa cuti baru2 ni, anak2 di universiti ada balik. Asyik masak ikan patin gulai tempoyak saja. Naik muak dah...
ReplyDeleteMeh datang umah, kita masak lagi...
Salam Naf,
ReplyDeleteKami nak ziarah Pahang ni ... Ada lauk kambing ker?
Waalaikummussalam......
ReplyDeletenak dtg kena bgtau....nanti kita sembelih kambing....kalau tak bgtau bila, kambing tak sempat nak sembelih nanti....