Setelah beriadah di hutan simpan, kami terus di bawa balik ke Seoul untuk masuk ke sekolah membuat KimChi pulak.
Ada berbagai jenis KimChi...ada KimChi Lobak, Sotong, mee dan berbagai2 lagi yang mereka buat KimChi ini.
Sedang meratakan bahan2 kimchi ke setiap helai daun lobak putih tersebut.
Dah pun siap ratakan. Nak bungkus daun itu pun ada caranya. Setelah digulung, baru dibungkus ke dalam plastik untuk diperapkan.
Sepatutnya gambar ini di atas tadi, Tupperware besar itu ialah upah membuat Kimchi ini. Bestnya....Bahan2 sos itu ialah bawang, halia dan lada hidup yang dikeringkan dulu. Di "blend" dan campurkan gula, garam dan sos ikan. Senang sangat. Halal lagi.
Wah!!!! Dah selesai buat KimChi di tingkat atas, turun di tingkat bawah untuk mencuba pakaian2 kebudayaan Korea.
Amacam? Serupa orang Korea tak? Tak percaya ke? He he he....Ayu gitu...
Inilah group kami bersama2 membuat KimChi tadi bergambar bersama. Kenangan yang tidak dapat dilupakan. Sangat suka makan KimChi. Best......Jumpa lagi!!!