Followers

Monday, February 21, 2011

Persiapan pulang ke Mesir.Persiapan untuk membeli barang2 keperluan yang penting untuk Dila seperti biasa.... Kali ini dia boleh membawa 20 kg sahaja. Oleh kerana Dila tidak membawa bag bagasinya semasa pulang dulu, maka brg2 keperluan akan diisikan ke dalam sebuah kotak.

Insyaallah, Dila akan menaiki kapalterbang Oman pada 28.2.11. Dia akan menaiki kapalterbang bersama 4 org lg ahli rumah sewanya dikendalikan oleh AQ yang bertanggungjawab menguruskan pengangkutan dan makanan mereka dari Cairo Airport ke rumah sewa mereka.

Baru2 ini, mamanya di Mesir iaitu tuan punya rumah sewa Dila, menelefon dari sana bertanyakan pasal sewa rumah untuk bulan 2 dan 3. Jadi, mereka mengumpulkan duit seorg RM300.00 x 6 . Jumlah semua RM 1,800.00 untuk sewa bulan 2 dan 3 telah dimasukkan ke akaun mamanya minggu lepas. Mungkin mamanya kesempitan wang, maklumlah baru selesai krisis Mesir dan kewangan masih lagi tidak stabil.

Harap2 semua urusan berjalan lancar, insyaallah. Ya Allah, hanya padaMu kamu berserah. Kita hanya merancang, Allah jua yang menentukan segala-galanya.....

No comments:

Post a Comment