Followers

Saturday, July 2, 2011

Fahmi ke Majlis Wacana Kecermelangan Pendidikan Sekolah Menengah Agama Kerajaan Pahang Kali ke 10.

Sudah 3 kali N3 mengenai masakan. Kali ini ingin bercerita mengenai anak yang ke 5 ,Fahmi bersama rombongan Sekolah Men Agama Al Khairiah Temerloh ke Kuantan sebagai Penerima Anugerah Wacana Kecemerlangan Pendidikan dalam Sijil Menengah Rendah (PMR) Tahun 2011 di Dewan Jubli Perak, Sultan Haji Ahmad Shah Kuantan pada 2.7.11.

Ini adalah majlis makan malam bersama MB Pahang. Majlis makan malam ini sebelum penyampaian hadiah pelajar cemerlang. Alhamdulillah Sek al Khairiah Temerloh paling ramai mengeluarkan pelajar cemerlang 9A untuk PMR.


Satu meja seramai 10 orang pelajar . Sebelum makanan dihidangkan, sempat bergambar bersama rakan. Kebetulan rakannya ini adalah rakan semasa bertanding peringkat hafazan negeri Pahang semasa tingkatan satu dulu. Beliau adalah pelajar dari Sek Men Agama al-Ehsan, Kuantan.Inilah di antara makanan yang dihidangkan . Selesai majlis lebih kurang 11.00 malam, mereka bertolak pulang ke Temerloh. Fahmi sampai ke Temerloh lebih kurang pukul 12.30 malam.

Abahnya pula ke Kelang untuk mengambil Faiz yang baru selesai Pre Medic di UITM selama 5 minggu dan Farah yang baru habis short sem. di UIA. Sebenarnya Faiz sudah selesai Jumaat lagi tapi terpaksa tinggal dulu di rumah PakLongnya di Meru .

Emaknya pula(hem...hem... sayalah tu...) terpaksa menguruskan adik2nya Fahmi yang bersekolah hari Sabtu dan tuisyen pada hari ahadnya. Begitulah kisahnya hujung minggu ini.. Berjumpa lagi....