Followers

Thursday, August 6, 2009

BAB 3 - KONGSI PELUANG PERNIAGAAN

Bagi pengunjung blog ini, saya sangat-sangat berterima kasih mengucapkan "Ahlan Wasahlan Wamarhaban Minkum". Saya menyediakan blog ini bukanlah untuk menunjuk-nunjuk atau bermegah-megah, tetapi sekadar ingin berkongsi pengalaman dan peluang yang disediakan dalam perniagaan ini. Untuk itu saya kenalah membuktikan bahawa perniagaan ini agak mudah dilaksanakan disamping menikmati ganjaran yang kalau kita tidak rebut ia akan direbut oleh orang lain.
Perniagaan ini berkonsepkan MLM dan merupakan Jualan Langsung yang tertua dinegara ini. Jadi tak perlu kita bersusah payah menerangkan keperluan dan kegunaan barangannya. Sebagai contoh sebut sahaja 'Tupperware' semua orang dah kenal. Cuma apa yang berlaku ialah sebut 'Tupperware' tapi plastik biasa yang dimaksudkan dan bukannya 'Tupperware.
Disini saya membuka peluang yang ada kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk berkongsi peluang yang ditawarkan kepada semua ahli Tupperware. Kerja mudah, kata orang buat satu dapat beribu.
Buat satu ialah:-
~Mendaftar sebagai ahli Tupperware
Caranya semudah ABC iaitu:-
A. Ahli - Isi borang Ahli
B. Buat bayaran ahli - dapat barangan Tupperware
C. Cari pelanggan - jual barang atau buat semula step ABC
Dapat beribu ialah (mengikut plan yang ditetapkan):-
~ Dapat untung runcit
~ Dapat bonus
~ Dapat melancung keseluruh dunia percuma
~ Dapat ramai kawan
~ Dan lain-lain lagi.
Mungkin saudara/saudari perlukan wang yang banyak, Insya Allah masalah ini akan selesai. Mungkin saudara/saudai orang kaya, saudara/saudari dapat melancung keseluruh negara Percuma. Bagi orang yang kurang kawan akan dapat bramai kawan dan sebagainya dan banyak lagilah. Untuk keterangan lanjut hubungilah saya atau layarilah blog dari masa kesemasa.

2 comments:

 1. Salam Naf,
  90% rezeki melalui perniagaan.
  Tapi, zakat jangan lupa.

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah, tiap2 thun x prnh miss
  Lagi byk brzkt, lg murh rezeki...
  InsyaAllah

  ReplyDelete